mina's blog

…ca o ploaie ce se opreste pentru cateva minute dar o ia mereu de la inceput…

Smoking… 16 December, 2007

Filed under: Life/my life,Uncategorized — nnina @ 8:47 pm
Tags: , ,

In ziua de azi din ce in ce mai multa lume se apuca de fumat…Sa fie asta un lucru de care ar trebui sa ne intereseze? pai, cred ca da. Anual milioane de oameni mor din aceasta cauza [cancer, tbc,…] Stiai k 1 din 5 oameni este un fumator? Fumul de tigara este o forma obijnuita de poluare, mai ales in spatiile inchise. Foarte multi oameni sufera acasa, la birou sau in locuri publice din aceasta cauza. Daca unii aleg sa fumeze, de ce ar trebui sa fim toti afectati? nu pot sa zic ca sunt printre ei eu nu fumez. Merg la scoala, majoritatea colegilor mei fumeaza [dar ce poti face? e alegerea lor nu? le-am spus k nu e bine dar nu ii intereseaza asta] unii adolescenti considera ca e cool sa fumezi. pai sa stii k nu e cool de loc. poti sa te faci placut prin alte lucruri [comportament, stil, idei] eu zic ca sanatatea e primordiala.

va urma… smoking

Advertisements
 

4 Responses to “Smoking…”

 1. pilif Says:

  da si?hai fi serioasa de ob cine fumeaza stie ca nu e bine ai vaz ce scrie pe un pachet de tigari nu cred ca e nevoie de altcineva sa zica ca nu e sanatos…cine vrea se lasa cine nu…nu…fumezi afara sau intr-un loc special amenajat…cea mai mare prostie e sa te apuci de fumat la 17-18 ani…daca incepi cand esti mia mic incepi de prost dar la varsta asta nu exista scuza parerea mea…problema e ca nu se face nimik pentru cei mici sa ii convinga cineva programe ceva pt ei…majoritatea incep cand sunt mai mici…sti sistemu e de vina in majoritatea cazurilor si curiozitatea copiilor!

 2. Adina Says:

  cine considera k sa fumezi e cool e…dobitoc,scuze expresia…ce poate fi cool in a trage fum in piept si p deasupra si dauneaza sanatatii??da’ shtii,asa-i k unii se apuk d fumat din kuza anturajului si pt a se integra intr-un grup…e cea mai mare prostie… 😐 si eu nu inteleg totusi de ce o fac..adik…doamne,toti suntem stresati p lumea asta da’ nu toti fumam..daca unii se pot abtine,ceilalti de ce nu pot?

 3. pilif Says:

  FUMATUL CREAZA DEPENDENTA!un fumator simte nevoia de tigara cum un narcoman de LSD bile prafuri si alte cele…”unii se apuk d fumat din kuza anturajului si pt a se integra intr-un grup” < e o prostie! nu stiu pe nimeni care sa se fi apucat de fumat a daca el nu fumeaza amici nu mai ies cu el tampenie…. se apuca de fumat din curiozitate din prostie si nu pentru ca e cool sau mai stiu eu ce… decat sa pui intrebari de ce nu se poate lasa cineva de fumat mai bine neam gandi cum am putea preveni tinerii sa se APUCE de fumat…pentru a te lasa de fumat ai nevoie de dorinta si trebuie sa vrei asta…

 4. Adina Says:

  sa shtii k exista si copii care se lasa influentati usor si knd prietenii zic hai trage si tu un fum,o fac si uite asa..din kuza lor,pt a fii k ei,pt a fi “tare” se apuk d fumat si nu se mai pot lasa…si mie mi-ar placea sa putem preveni dependenta de tigari da’ cine crezi k mai asculta ni ziua de azi??daca vor sa fumeze o vor face fie ca li se zice sau nu sa nu o faca…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s