mina's blog

…ca o ploaie ce se opreste pentru cateva minute dar o ia mereu de la inceput…

Aiurea zi azi. 29 January, 2008

Filed under: Life/my life — nnina @ 1:07 pm
Tags: , , ,

pfff…uite cum inca odata ajung la concluzia k toate la timpul lor. n-ai ce-i face. asta e. conformeaza-te! Planurile mele pentru azi s-au dus pe apa sambetei dupa ce ieri am primit un telefon ce m-a izbit k de un tren 😐 Asta e si asta e. Trebuia sa merg la Cluj cu fratele meu, sa ma plimb prin mol, sa ma relaxez, sa nu am nici o grija k e gata scoala acusi si toate-s bune si frumoase. Dar nu a fost sa fie. Nu ma intereseaza. Daca la Cluj nu, eu azi acasa stau si lenevesc toata ziulica!

Hai sa va povestesc cum am petrecut weekendul [eu sunt una din acele persoane la care weekendul incepe de vineri 😀 ]

Vinerea, vin de la scoala happy k doar e vineri si ma pot refugia cateva zile in casutza [nimic interesant] dar uite k vine sambata… Promitzator, ma trezesc la 12, mananc dupa care program de curatzenie. Pana acum, nimic special. Dar, se intuneca, si cum majoritatea tinerilor sambata dupa ora 10, 11 ies pe afara, prin cafenele, cluburi, alea alea ies si eu cu prietenii mei. S-a deschis un club nou cu toate k as putea sa il numesc un club in club… nush daca ati priceput – la inaugurare concert vama veche – cum sa nu mergi:D Anyway, ma straduiesc sa ajung la timp. Si am ajuns destul de ok. Dau sa intru, tipa de la intrare…mama mia… niste aere pe ea ce incercau sa-i ascunda adevarata identitate de rama. O ignor pe cat posibil, ii platesc cei 20 de lei asa… cu putina tragere de inima, imi da chitantza in timp ce ma scaneaza din cap pana-n picioare dar imi fuge gandul la concert si trec peste. Trec prin jungla plina cu orice specimen imaginabil as putea spune k sa ajung undeva sus, la cel mai inalt nivel sa fiu mai exacta. B-E-A-UTIFUL! Eu nu fumez si acolo se aduna tot fumul X( imi creste putin pulsul dar privelistea de jos imi distrage atentia si ma tolanesc pe canapea savurand cateva momente de ras cu prietenele mele :)) Ca de obicei inainte sa inceapa partyul toti au in ei niste aere de vedeta… “hai draga sa facem poze” [care ulterior ajung pe hi5 sau cine stie pe unde], “imi sta bine parul?”[raspuns – intotdeauna DA chiar daca nu ii asa], “ia uita-te la tipul/a de acolo cum s-a imbracat” [intrebarea asta este formulata pentru un raspuns care intotdeauna afirma faptul k tu esti mai bn imbracat/a, k esti mai cu motz…sau mai bine lasa…:)) ] “hai cu mine pana la baie” – in cazul fetelor k baietii pot merge si singuri – mergi la baie chiar daca nu ai nici o treaba pe acolo si oglinzi sunt la tot pasul in club [recunosc, am facut si eu asta de cateva ori cu toate ca nu sunt sigura de ce.]

Restul serii a fost ok, a inceput petrecerea si concertul asteptat fara prea multe incidente. Mi-am canalizat toata atentia spre distracite. Pentru sunet si atmosfera merita un 10 k a fost bestial. La capitolul lumini….ar mai putea lucra. Am fost insa dezamagita de faptul k sala pur si simplu nu cred k era aerisita. Fum si fum de tigara, parfumuri, si iarasi fum de tzigara. La un moment dat au inceput sa imi curga lacrimile -la propriu-!!! Drept urmare am si plecat devreme.

Duminica – nimic interesant, acasa cu familia, si la PC putin. A trecut si ziua de Luni – la scoala au inceput profii sa o lase mai moale si sa incheie mediile, seara la dansuri am inceput salsa 🙂 si uite asa am primit acel telefon de care va spuneam mai sus si din cauza caruia stau acum in fata calculatorului si scriu, si ascult muzica.

Inchei acest articol cu sperantza k va veni si timpul cand toate or sa fie bine si or sa fie asa cum vreau eu si cu certitudinea k maine va fi o zi mult mai buna.

P.S. Ascultati melodia Let me take you there – Plain White T’s > e chiar mishto.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s