mina's blog

…ca o ploaie ce se opreste pentru cateva minute dar o ia mereu de la inceput…

Crăciunul pentru toți 8 December, 2011

Filed under: Life/my life — nnina @ 4:03 am
Tags: , , , , , , , , ,

Suntem din nou in pragul sărbătorilor… Pe măsura ce inaintezi in vârsta ai impresia ca anii trec tot mai repede si timpul este din ce in ce mai scurt… Deci tumpul trebuie trăit la maxim!!
Sărbătorile sunt momentele in care realizam cât de importante sunt familia si persoanele dragi de lângă noi. Norocosi sunt cei care le au pe amandoua! Da, norocosilor!! Voi va bucurati de cele mai frumoase momente ale anului in aceasta perioada, voi zâmbiti, voi schimbati cadouri si primite zeci de colindatori.
Apoi sunt cei care au doar familia sau persoana iubita lângă ei. Pentru aceștia Sărbătorile sunt doar pe jumătate traite ptr ca aceia care au familie își doresc prieten si viceversa. Totuși, voi va găsiți refugiul intr-o parte sau alta si cu siguranță veți simți spiritul Crăciunului. Mă bucur pentru voi.
Din păcate insa… Sunt si oameni care vor ca aceasta perioada sa treaca cât mai repede si care nu suporta gândul de a sta singuri sau de a merge undeva unde toți au pereche. De acești oameni îmi pare sincer rău si sper ca mosul sa me îndeplinească toate dirintele! La ei ar trebui sa ne gândim ptr ca, de fapt, Craciunul este o sărbătoare a tuturor si fiecare om trebuie sa fie fericit si sa simtă acea speranța, acel motiv de a merge mai departe..!!
Sărbători pline de fericire va doresc tuturor! Va pup

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s